houtsnede b t mas 300br 100dpi

 

Een tantrische massage ondergaan is een weldaad voor iedereen. Het is ook de weg naar meer intimiteit en extase in je liefdesleven. In tantra massage ervaart de cliënt hoe men seksuele extase kan vormgeven en beleven, daarnaast ook de energetische lading ervan. Deze is gewoonlijk slechts geconcentreerd rond de genitaliën. In een tantra massage wordt de seksuele energie vastgehouden en verspreid door het hele lichaam. Dit gebeurt door middel van de stimulatie van heel subtiele kanalen die te vergelijken zijn met meridianen in de acupunctuur.

Als de tantrische energie het hart en hoofd bereikt ontstaan er piekervaringen. Je ervaart dan genot in al je poriën, voelt je voldaan, vol rust en je energie reikt voorbij de begrenzingen van je lichaam.

Wij verzorgen tantra massages voor singles en stellen. Daarnaast geven wij 4-hands massages.

Een Tantra massage bestaat in onze praktijk uit vijf fasen. Allereerst het weghalen van spanning door middel van het losmaken van het lichaam door spier en bindweefsel massage. Dan het opbouwen van pure seksuele energie door drie soorten genitale massage. Vervolgens deze energie als helende en vitaliserende energie door het hele lichaam sturen. Daarna de energie versterken door sky dance massage (een soort body-to-body massage) en uiteindelijk het lichaam weer tot rust brengen in een cool-down massage.