Telefoon. Alleen telefoontjes met nummerherkenning worden beantwoord.

Intake. Een intakegesprek is verplicht. Bij de intake wordt het doel en de geschatte duur van de coaching samen met de cliënt vastgesteld en indien gewenst op papier gezet. N.B.: Een intake is niet van toepassing voor de Tantra- en TEM- massage sessies en de Afrodisian Delight.

Acceptatie. De therapeut heeft het recht een cliënt wel of niet te willen begeleiden. Of de cliënt door te verwijzen, als andere of aanvullende therapie en/of coaching wenselijk en noodzakelijk lijkt. 

Attitude. We verwachten van de cliënt een proactieve houding in de therapie. 

Hygiëne en discretie. Wij bieden de cliënt een veilige en hygiënische omgeving en houden ons aan het gestelde beroepsgeheim. 

Afspraken. Alle consulten en coaching sessies zijn op afspraak.

Betalingsvoorwaarden. Betaling vindt voorafgaand aan het consult plaats.

Annulering. Een afspraak kan kosteloos tot 48 uur van tevoren worden afgezegd. Na 48 uur en tot 24 uur tevoren wordt de helft van het consult in rekening gebracht. Bij afzegging 24 uur of minder tevoren wordt het hele consult in rekening gebracht. 

Beroepscode en klachtenreglement. Love in Action werkt volgens de beroepscode en het klachtenreglement van het Europees Platform voor Complementaire en Integrale Seksuele Hulpverlening & Zorg: the Connection | Coniugium.