houtsnede Q 300br 100dpi

 

Tantrische aqua floating sessies

Wil je dansen in het water?  Dan is aqua tantra iets voor jou!

In een bad van 38 º word je zachtjes heen en weer gewiegd op prachtige sensuele muziek en langzaam door het water getrokken. Terwijl jij je drijvend en volledig ontspannen aan onze liefdevolle handen overgeeft.

We verzorgen aqua tantra sessies voor singles en voor koppels. De sessies vinden plaats in een verwarmd privé-bad, door kaarslicht omgeven en op bijpassende muziek. Er is gelegenheid tot douchen en Japans thee drinken. Met bijbetaling kan men gebruik maken van de vele sauna faciliteiten.

De floating sessies zorgen ervoor dat men heel diep ontspant, dicht bij zichzelf komt en in intimiteit met de ander (opnieuw) leert verbinden. Na een aqua tantra sessie voelt men zich herboren.

Deze sessies zijn juist ook geschikt voor mensen die depressief, mentaal/emotioneel uitgeput, lichamelijk ziek, of gehandicapt zijn. Ze hebben op iedereen een bijzonder helend en harmoniserend effect.

Bij de sessies mag men naakt zijn, maar er mag ook badkleding gedragen worden. De medewerkers van Love in Action die de watersessies verzorgen zijn opgeleid in aqua wellness therapie. De sessies worden zowel overdag, ’s avonds en in het weekend gegeven.

Gelieve de sessie minimaal 3 dagen van tevoren boeken.